Aleksandra Prijović i Filip Živojinović nakon drame koju nikad neće zaboraviti: Najbitnije je da smo živi

bom.ba Dec 04, 2016

kon sve glasnijih spekulacija da je u drugom stanju, pjevačica Aleksandra Prijović spakovala je kofere i uputila se sa svojim izabranikom Filipom Živojinovićem u Majami kako bi se odmorila i napunila baterije, a ono što im se desilo na putu za Ameriku zaljubljeni par nikada neće zaboraviti Poslednjih nedjelja beogradski mediji bruje o navodnoj trudnoći mlade pjevačice Aleksandre Prijović (21). Kada je dnevni list Kurir stupio u kontakt sa izabranicom sportskog menadžera i sina nekadašnjeg teniskog asa Slobodana Živojinovića Filipa Živojinovića (30), atraktivna pjevačica nije želela ni da demantuje ni da potvrdi srećnu vijest.

“Baš ste me zatekli! Rano je još da govorim o tome, čekam da se vratim s puta i odem na pregled. Nije vrijeme za tu temu dok se sve ne provjeri”, rekla je Aleksandra za Kurir, dok Filip nije bio raspoložen za priču.

“Ne komentarišem svoj privatni život, pogotovo ne takve stvari”, rekao je kratko sin Bobe Živojinovića.

Nakon glasina o trudnoći, zaljubljeni par odlučio je da spakuje kofere i otputuje u toplije krajeve, a njihov izbor pao je na Majami gdjeporodica Živojinović posjeduje kuću. Ipak, odmor im nije počeo bajkovito. Naime, na ljetu iz Frankfurta za Ameriku otkazao je jedan motor na avionu, što je izazvalo paniku među svim putnicima. Iz pilotske kabine stiglo je obavještenje da je došlo do kvara na motoru i da će avion morati da sleti na najbliži aerodrom, najverovatnije u Pariz.

“U prvom trenutku svi su bili smireni, ali kada su počele jake turbulencije, putnici su se veoma uplašili. Među njima bila je i Aleksandra, koja nije uspjela da sakrije strah u očima i paniku. Za razliku od nje, Filip je ostao pribran i sve vrijeme pokušavao je da smiri svoju devojku. Najprije moram da kažem kako je najbitnije da smo živi i u jednom komadu stigli u Majami. Ovo mi se nikada nije desilo, a poznato je da često putujem avionom na nastupe. Svi su bilu u panici, osoblje je smirivalo ljude, dijeca su plakala. Bilo je zaista stresno i napeto. Sve je to trajalo skoro sat vremena. U trenutku kroz glavu mi je prošla slika cijele porodice i pomisao da li ću ih ponovo videti. Bila sam vrlo uplašena, a Filip je pokušavao da me smiri. Čim smo sleteli u Pariz, pao mi je kamen sa srca jer sam znala da smo na zemlji. Odmah sam pozvala porodicu i ispričala šta se desilo, a mama se u prvom trenutku mnogo uplašila. Poslijetoga, bilo mi je teško da ponovo sednem u avion za Majami”, rekla je pjevačica koja se nakon prvobitnog šoka konačno prepustila čarima Majamija gdje će uživati narednih nekoliko dana.

Izvor: story.rs

You may be interested

Showbiz
shares0 views
Showbiz
shares0 views

Prvi susret posle raskida nije prošao nimalo prijatno: Ovakvoj Veljkovoj reakciji se Maša Terzić nije nadala

bom.ba - Dec 01, 2016

Javnost bruji o vijesti da Maša Terzić želi da se vrati svojoj najvećoj ljubavi - Veljku Ražnatoviću, baš kao što…

Vijesti
shares0 views
Vijesti
shares0 views

PRONAĐENA VAKCINA PROTIV HIV-a? Ovo bio mogao da bude “poslednji ekser na kovčegu” ove bolesti

bom.ba - Dec 01, 2016

Direktor američkog vladinog Instituta za alergije i infektivne bolesti (NIAID) Entoni Fosi izjavio je u danas objavljenom saopštenju, da vakcina…

Vijesti
shares0 views
Vijesti
shares0 views

Zbog niskih temperatura moguća poledica

bom.ba - Dec 01, 2016

SARAJEVO - U Bosni i Hercegovini saobraćaj se jutros odvija po suhom, odnosno vlažnom kolovozu. Zbog niskih temperatura u jutarnjim…

Leave a Comment

Your email address will not be published.