Dnevni horoskop za 29. novembar: Škorpije, prati vas nova emotivna dilema

bom.ba Nov 29, 2016

Šta vam zvijezde predviđaju za danas?

OVAN

Pronalazite pravi smisao ili zadovoljstvo u različitim situacijama, koje istovremeno uljepšavaju vaše raspoloženje i obogaćuju vaše životno iskustvo. Pratite svoja osjećanja i možete ostvariti ono što vam toliko nedostaje. Važno je da srenete u susret dešavanjima. Moguće povrede budite oprezni naročito kada su stepenice u pitanju.

BIK

Ukoliko odaberete pravu temu ili dobru poslovno-finansijsku kombinaciju, očekuju vas uspješni rezultati. Dobro razmislite, kome ili čemu treba da se priklonite u vezi posla kojim se bavite. Preterani izlivi nježnosti pred voljenom osobom nepotrebno pobudjuju novu sumnju. Morate biti ubjedljiviji

BLIZANCI

Nalazite se pred novom poslovnom dilemom i tražite efikasnije rješenje. Morate imati dovoljno hrabrosti da prihvatite odgovornost za svoje postupke. Nema potrebe da izbjegavate susret sa saradnicima koji imaju drugačije vidjenje. Delujete nesigurno i zato pokušavate da se zaštitite od nečije reakcije.

RAK

Opterećeni ste različitim obavezama, ali činite sve što je potrebno da se koncentrišete na prioritetne ciljeve. Nove događaje najčešće doživljavate kao veliki teret. Teže razlikujete svoje subjektivne želje u odnosu na realnu sliku. Sada nije trenutak da donosite neku važnu odluku. Bolovi u zglobovima.

LAV

Nezavisno od svog emotivnog statusa ili godina uživajte u svemu što vas čini zadovoljnom, srećnom i ostvarenom osobom. Prepustite se svojim osjećanjima. Ne bi bilo lose da aktivirate neka stara poznanstva, koja čuče u vašem telefonskom imeniku. Učaurili ste se a to vam ne ide u prilog. Čovijek je ipak društveno biće.

DEVICA

Aktivna uloga u društvenom životu, je izuzetno važna za vaše samopouzdanje na različitim nivoima. Ljubavna faza preispitivanja kroz koju prolazite nateraće vas da se povremeno intenzivnije posvetite svojoj karijeri, ali to vam neće donjeti željenu ili potpunu satisfakciju. Čuvajte se promaje.

VAGA

U ljubavnom životu djelujete vrlo zaneseno, ali i energično ili zahtjevno. Svojom pojavom i stilom umijete da šarmirate okolinu, ali ne prejterujte. Mlađi pripadnici ovog znaka odgovoriće na iznenadni ljubavni izazov. Nervno ste napregnuti, zbog čega bi vam dobrodošao odmor. Problemi sa sluhom i grlom su prolaznog karaktera.

ŠKORPIJA

Okolina primjećuje vaše nezadovoljstvo zbog razvoja događaja na poslovnoj sceni. Potrebno je da pronađete novo i efikasnije rješenje kako biste pravilno riješili različite nesporazume. Prati vas nova emotivna dilema. Ne znate da li partner greši u ponašanju ili djeluje sumnjivo u stvarima koje prećutkuje.

STRELAC

Ukoliko neko osporava vaše ideje, mudro birajte riječi koje koristite u susretu sa saradnicima. Budite promišljeni i izbjegavajte impulsivne reakcije. Voljena osoba analizira vaše ponašanje i pronalazi različite zamjerke, ali vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate kritiku. Više se odmarajte.

JARAC

Na pogrešan način povezujete nove dogadjaje na poslovnoj sceni, a nečije ponašanje tumačite u skladu sa svojim ličnim potrebama. Morate shvatiti, da nečije odobravanje i veliki komplimenti nemaju naročito upotrebnu vrijednost. Izbjegavajte osjetljive teme koje predstavljaju uvod u novu raspravu sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Neko u vama podstiče novu sumnju, pa ne želite glasno da pričate o svojim poslovno-finansijskim ili privatnim planovima. Ipak, previše diskrecije sa vaše strane ostavlja negativan utisak na vaše saradnike. Potrudite se da obradujete voljenu osobu na neobičan način. Pokažite da imate manire u odgovarajućoj situaciji.

RIBE

Postoji osoba koja vas iritira svojim izjavama ili neprofesionalnim ponašanjem. Poslovne probleme ne možete riješavati mimo nekog ustaljenog protokola.I ndirektno pokušavate da utičete na nečiju emotivnu odluku. Bliska osoba primjećuje vaše latentno nezadovoljstvo i uznemirenost.

Izvor: www.astrousluge.com

You may be interested

Showbiz
shares0 views
Showbiz
shares0 views

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović nakon drame koju nikad neće zaboraviti: Najbitnije je da smo živi

bom.ba - Dec 04, 2016

kon sve glasnijih spekulacija da je u drugom stanju, pjevačica Aleksandra Prijović spakovala je kofere i uputila se sa svojim…

Showbiz
shares0 views
Showbiz
shares0 views

Prvi susret posle raskida nije prošao nimalo prijatno: Ovakvoj Veljkovoj reakciji se Maša Terzić nije nadala

bom.ba - Dec 01, 2016

Javnost bruji o vijesti da Maša Terzić želi da se vrati svojoj najvećoj ljubavi - Veljku Ražnatoviću, baš kao što…

Vijesti
shares0 views
Vijesti
shares0 views

PRONAĐENA VAKCINA PROTIV HIV-a? Ovo bio mogao da bude “poslednji ekser na kovčegu” ove bolesti

bom.ba - Dec 01, 2016

Direktor američkog vladinog Instituta za alergije i infektivne bolesti (NIAID) Entoni Fosi izjavio je u danas objavljenom saopštenju, da vakcina…

Leave a Comment

Your email address will not be published.