Milan Popović: Severina je nestala

bom.ba Nov 30, 2016

Pjevačica Severina Vučković Kojić se povukla iz javnosti na neko vrijeme, nema je ni na društvenim mrežama, a ne dolazi ni po sina Aleksandra koji je trenutno kod oca, Milana Popovića, piše RTL.

Milan Popović je za RTL rekao kako mu se Severina već mjesec dana ne javlja na telefon, ne odgovara na poruke, ne dolazi po dijete. On tvrdi da ni centar za socijalni rad nije uspio stupiti u kontakt sa njom.  “Dijete nije vodila u vrtić niti ga preuzimala iz vrtića više od mesec dana, otkazala je koncerte, na moje sms poruke ne odgovara”, kazao je Popović.

“Kada sam povezao više činjenica, shvatio sam da je jednostavno majka našeg sina – nestala”, dodaje. Zato je dijete zadržao kod sebe jer, kako kaže, ne želi ga predati trećim stranama.

“Pri tom sam svo vreme obavještavo majku gdje smo i predlagao joj da sam lično u svakom trenutku može da dođe kod njega”.  Ipak, sinoć ga je predao baki.

Jutro poslije proveo je u zagrebačkoj policiji. Prije 10-ak dana Severinini advokati tužili su ga da je, laički rečeno, oteo dijete i odveo ga u Beograd.  Sve vrijeme dok je njihov sin bio kod njega, barem tako Popović tvrdi, pokušavao je i preko institucija riješiti nastalu situaciju.

“Sve radnje koje nam stoje na raspolaganju. Znači, zahtjev za privremenom mjerom po kojoj se dijete dodjeljuje da živi kod mene dok se majka ne pojavi ili dok se situacija ne riješi. Tromi sistem jednostavno još uijek nije uzeo to ni u razmatranje”, poručuje Milan Popović.

Na pitanje šta misli, gdje je Severina, Milan je odgovorio: “Ne znam niti me interesuje. Mene interesuje je li ona u stanju brinuti o našem djetetu”. Severinin menadžer Tomislav Petrović je rekao da ona ne planira ovako razgovarati sa bivšim. “Severina nema namjere preko medija razgovarati s Milanom Popovićem, niti obrazlagati njegove laži”, rekao je Petrović.

Izvor: RTL

You may be interested

Showbiz
shares0 views
Showbiz
shares0 views

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović nakon drame koju nikad neće zaboraviti: Najbitnije je da smo živi

bom.ba - Dec 04, 2016

kon sve glasnijih spekulacija da je u drugom stanju, pjevačica Aleksandra Prijović spakovala je kofere i uputila se sa svojim…

Showbiz
shares0 views
Showbiz
shares0 views

Prvi susret posle raskida nije prošao nimalo prijatno: Ovakvoj Veljkovoj reakciji se Maša Terzić nije nadala

bom.ba - Dec 01, 2016

Javnost bruji o vijesti da Maša Terzić želi da se vrati svojoj najvećoj ljubavi - Veljku Ražnatoviću, baš kao što…

Vijesti
shares0 views
Vijesti
shares0 views

PRONAĐENA VAKCINA PROTIV HIV-a? Ovo bio mogao da bude “poslednji ekser na kovčegu” ove bolesti

bom.ba - Dec 01, 2016

Direktor američkog vladinog Instituta za alergije i infektivne bolesti (NIAID) Entoni Fosi izjavio je u danas objavljenom saopštenju, da vakcina…

Leave a Comment

Your email address will not be published.