Prvi susret posle raskida nije prošao nimalo prijatno: Ovakvoj Veljkovoj reakciji se Maša Terzić nije nadala

bom.ba Dec 01, 2016

Javnost bruji o vijesti da Maša Terzić želi da se vrati svojoj najvećoj ljubavi – Veljku Ražnatoviću, baš kao što njen brat Kostadin pokušava da obnovi vezu s Veljkovom sestrom Anastasijom. Da li je ovo znak da je kraj ipak konačan?

Kostadin još nije uspio ponovo da dopre do Anastasijinog srca, a Veljko, kako tvrde njihovi zajednički prijatelji, takođe nema namjeru da se vrati Maši.

Bivši par se nedavno sreo u jednom noćnom klubu, o čemu svedoči izvor Kurir Starsa koji se zadesio na licu mjesta.

Veljko je s prijateljima u klub stigao prvi, a pola sata posle njega došla je i Maša s drugaricama. Iznenadila se kad je vidjela Veljka. Izgleda da je to doživjela kao idealnu priliku, pa je sve vrijeme gledala u njegovom pravcu, pućila se i pravila selfi fotografije. Pokušavala je na sve načine da pridobije njegovu pažnju, ali on za to nije davao ni pet para. Kad je vidjela da ne obraća pažnju na to, primjenila je drugu metodu. Skočila je sa stolice i počela da đuska. Ni to joj nije upalio. Cecin sin je imao važnijeg posla, sve vrijeme je gledao u telefon i nazdravljao s društvom”, priča izvor.

On kaže da je Maša na kraju prišla bivšem dečku, pozdravila se s njim i počela da ćaska.

Šaputala mu je nešto na uvo, uvijala se oko njega. Baš se vidjelo da traži način da se pomiri s njim. On je bio ljubazan, ali je ostao hladan na to njeno koketiranje”, zaključuje izvor.

Izgleda da je Veljko zaista riješio da napravi pauzu i da neko vrijeme zaboravi na djevojke, baš kao što je nedavno i rekao za Kurir.

 

You may be interested

Showbiz
shares0 views
Showbiz
shares0 views

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović nakon drame koju nikad neće zaboraviti: Najbitnije je da smo živi

bom.ba - Dec 04, 2016

kon sve glasnijih spekulacija da je u drugom stanju, pjevačica Aleksandra Prijović spakovala je kofere i uputila se sa svojim…

Vijesti
shares0 views
Vijesti
shares0 views

PRONAĐENA VAKCINA PROTIV HIV-a? Ovo bio mogao da bude “poslednji ekser na kovčegu” ove bolesti

bom.ba - Dec 01, 2016

Direktor američkog vladinog Instituta za alergije i infektivne bolesti (NIAID) Entoni Fosi izjavio je u danas objavljenom saopštenju, da vakcina…

Vijesti
shares0 views
Vijesti
shares0 views

Zbog niskih temperatura moguća poledica

bom.ba - Dec 01, 2016

SARAJEVO - U Bosni i Hercegovini saobraćaj se jutros odvija po suhom, odnosno vlažnom kolovozu. Zbog niskih temperatura u jutarnjim…

Leave a Comment

Your email address will not be published.